Επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί από τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί από τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Βοστώνη είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης που πραγματοποιεί από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη στις ΗΠΑ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το πρόγραμμά του ξεκινάει από τη Βοστώνη όπου θα βρεθεί τη Δευτέρα και θα δώσει, μεταξύ άλλων, ραδιοφωνική συνέντευξη στο ομογενειακό ραδιόφωνο Grecian Echoes, ενώ αργότερα θα μιλήσει στην ελληνική κοινότητα του Boston College και θα απαντήσει σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών.

Τρίτη και Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον όπου θα μιλήσει στο Center for Strategic and International Studies (CSIS), μία από της σημαντικότερες «δεξαμενές σκέψης» της Αμερικής, και θα συναντήσει πολλούς σημαντικούς αξιωματούχους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ντέιβιντ Μάλπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ και οι Γερουσιαστές Ραντ Πολ και Μάικ Λι.

Τέλος την Πέμπτη θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου και θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δίκτυο του Bloomberg, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν του στο Metropolitan Club από ομογενείς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter