Η μνηστή του Κασόγκι τον αποχαιρετά στο Διαδίκτυο (video)

Η μνηστή του Κασόγκι τον αποχαιρετά στο Διαδίκτυο (video)

Η Τουρκάλα μνηστή του Τζαμάλ Κασόγκι αποχαιρέτησε το σύντροφο της με μία συγκινητική ανάρτησή της στο Twitter.

 H Χατιτζέ Τσενγκίζ ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Έκλεψαν τη φυσική σου παρουσία από τον κόσμο. Όμως το όμορφο γέλιο σου θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου, αγαπημένε μου». 

 Η Τσενγκίζ πρόσθεσε στο βίντεο τα χάσταγκ «Τζαμάλ Κασόγκι» και «Δικαιοσύνη για τον Τζαμάλ». Στο υλικό από παλιότερη συνέντευξη του Κασόγκι, ο δημοσιογράφος μιλά στον φακό όταν μια γάτα πηδάει στα γόνατά του και εκείνος ξεσπά σε γέλια.

_x000D_
_x000D_

Υπενθυμίζεται ότι μετά από εβδομάδες διαψεύσεων, η Σαουδική Αραβία παραδέχθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, πως ο Κασόγκι πέθανε στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, αποδίδοντας τον θάνατο σε «καβγά με γροθιές» που βγήκε εκτός ελέγχου.

Σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Times γράφει πως μία ομάδα ατόμων από το Ριάντ είχε ξεκινήσει εκστρατεία παρενόχλησης των επικριτών του βασιλείου από το 2010. Σύμφωνα με Αμερικανούς και Σαουδάραβες αξιωματούχους που επικαλείται η εφημερίδα, εγκέφαλος της επιχείρησης ήταν ο Σαούντ αλ Καχτάνι, σύμβουλος του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Aκόμα 25 μάρτυρες

Άλλοι 25 μάρτυρες κλήθηκαν σήμερα από τους εισαγγελείς που εμπλέκονται στην έρευνα για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες.

Μέλη του προσωπικού του σαουδαραβικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη κατέθεσαν την Παρασκευή στο κυριότερο δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, κυρίως τεχνικοί, λογιστές και ένας οδηγός.

Στο μεταξύ, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος AP του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να υπάρξει οποιαδήποτε συγκάλυψη στην υπόθεση προειδοποιώντας πως οι συνέπειες θα είναι «τρομερές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter