Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ηράκλειο: Σε απόγνωση οι καρκινοπαθείς - Εκτός λειτουργίας το μηχάνημα ακτινοβολιών του ΠΑΓΝΗ

Κραυγή απόγνωσης από ασθενείς και συγγενείς τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι το μηχάνημα ακτινοβολιών, (γραμμικός επιταχυντής), που αφορά σε καρκινοπαθείς, είναι εκτός λειτουργίας εδώ και 12 μέρες!

 Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, σημείωσε ότι το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί από την περασμένη Τρίτη, προσθέτοντας ότι αναμένεται αύριο, εξάρτημα που έχει παραγγελθεί από το εξωτερικό. "Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την εταιρεία, αντιλαμβανόμαστε το σοβαρό πρόβλημα και προσπαθούμε να το επιλύσουμε", είπε ο κ. Φανουργιάκης. Την ίδια ώρα οι καρκινοπαθείς αγωνιούν, και ρωτούν αν το ίδιο θα συνέβαινε και σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο σε περίπτωση βλάβης... 

Πηγή:www.ekriti.gr

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.