Ιδού οι διεθνείς επαφές της Ντόρας – Φωτογραφίζεται με τον πρώην βουλευτή που πόζαρε με τη σημαία της …«Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» (Photos)

Ιδού οι διεθνείς επαφές της Ντόρας – Φωτογραφίζεται με τον πρώην βουλευτή που πόζαρε με τη σημαία της …«Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» (Photos)

Φωτογραφικό ενσταντανέ για την Ντόρα την διεθνή, που πήγε στην φιέστα Ερντογάν για να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν. Αυτόν που έκανε ομιλίες κάτω από τη σημαία της “ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.

Οι δικαιολογίες της Ντόρας Μπακογιάννη είχαν κάνει αίσθηση και ίσως κάποιους τους έπεισαν ότι πήγε στην ορκωμοσία Ερντογάν για να του ζητήσει να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις Τουρκικές αρχές. Και αφού έκανε το καθήκον της, φωτογραφήθηκε με τον γνωστό μουσουλμάνο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Τον Ιανουάριο του 2013 ο κ. Χατζηοσμάν είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» και είχε φωτογραφηθεί κάτω από τη σχετική σημαία και τον “χάρτη” γεγονός που είχε προκαλέσει ένταση μέσα στο ΠΑΣΟΚ (του Ευάγγελου Βενιζέλου εκείνη την εποχή) αλλά και πανδαιμόνιο στη Βουλή μετά τις αντιδράσεις των χρυσαυγιτών βουλευτών. 

Ποιος είναι ο κύριος Χατζηοσμάν:

Από το 1985 έως το 1990 ήταν αρχισυντάκτης της Hakka Davet . Το 1986 εξελέγη μέλος του δήμου Κομοτηνής. Από το 1991 έως το 2001 ήταν Πρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου του Δημοτικού Σχολείου Μαστανλή στη Κομοτηνή. Το 1999 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δυτικών Θρακικών Μειονοτικών Επιστημόνων. Από το 1999 έως το 2007 διετέλεσε Πρόεδρος του Κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης , με έδρα τη Κομοτηνή. Εκλέχτηκε το 2002 και το 2006 στο Νομό Ροδόπης και ήταν αντιπρόεδρος από το 2002 έως το 2007, όταν εξελέγη στην Βουλή των Ελλήνων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter