Ισπανία: Βασιλικός καυγάς μπροστά στις κάμερες – Τι σχολίασε η Μαρί Σαντάλ (Video)

Ισπανία: Βασιλικός καυγάς μπροστά στις κάμερες – Τι σχολίασε η Μαρί Σαντάλ (Video)

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην Ισπανία και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον ισπανικό Τύπο (και όχι μόνον) αποκαλύπτει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια, 45 ετών και την βασίλισσα Σοφία, 79 χρόνων δεν είναι τόσο καλές.

Στο απόσπασμα του βίντεο –από το Πάσχα της βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα – φαίνεται η βασίλισσα Σοφία να έχει αγκαλιάσει με τα χέρια της τις δύο εγγονές της, την Λεονόρ, 12 χρόνων και την Σοφία, 10 χρόνων ενώ ποζάρουν στο φακό.

Ωστόσο, η μητέρα τους Λετίθια προσεγγίζει και τους τρεις και προσπαθεί να τους χωρίσει, ενώ η μία εγγονή προσπαθεί να αποφύγει τα χέρια και της μητέρας της και της γιαγιάς της.

Στη σκηνή παρεμβαίνει ο βασιλιάς Φελίπε για να κατευνάσει την κατάσταση.

Στην όλη σκηνή φαίνεται και ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Ο βασιλικός καβγάς δεν έμεινε ασχολίαστος από τον ισπανικό Τύπο. Η El Pais αναφέρθηκε στο περιστατικό ως “τεταμένη σκηνή” και η Diario de Mallorca το χαρακτήρισε ως “ιδιαίτερα άβολο”.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Μαρί Σαντάλ: Σε καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά

Για το περιστατικό πήρε θέση και η Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσα της Δανίας και σύζυγος του Παύλου, η οποία σχολίασε μέσω Τwitter ότι «σε καμία γιαγιά δεν αξίζει να φέρονται με αυτόν τον τρόπο», εμφανέστατα παίρνοντας το μέρος της βασίλισσας Σοφίας.

Πηγή: Daily Mail 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter