Καρφιά Κακλαμάνη κατά Σαμαρά

Καρφιά Κακλαμάνη κατά Σαμαρά

Με καρφιά κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ήταν η ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

Ήταν σαφής στις αναφορές του προς τον Αντώνη Σαμαρά και στις θέσεις του για σύμπραξη της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής.

«Αν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες θέλουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό με δεκανίκια εμείς θέλουμε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό χωρίς δεκανίκια. Για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του με το προσκλητήριο συνεργασίας που είχε απευθύνει ο Αντώνης Σαμαράς στο Κίνημα Αλλαγής, αμφισβητώντας έτσι και τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για πιθανή «αυτοδυναμία».

Ο κ. Κακλαμάνης έκανε όμως και προσκλητήριο στους νεοδημοκράτες να συσπειρώσουν την παράταξη αφού έκανε και τις αναφορές του στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή, καλώντας «το ένα εκατομμύριο των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι στις εκλογές του 2015 στράφηκαν σε άλλα κόμμα ή δεν πήγαν να ψηφίσουν να επιστρέψουν στην παράταξη».

Το ζητούμενο ωστόσο είναι αν υπό τις ακροδεξιές συνθήκες που διαμορφώνουν ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και την ακροδεξιά ρητορική της και πολιτική της, οι παλιοί ψηφοφόροι της έχουν την πρόθεση να επιστρέψουν…

Μάλλον δύσκολο! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter