Κάρολoς και Καμίλα στο σπίτι της Αγγελoπούλου για τσάι! (Video)

Κάρολoς και Καμίλα στο σπίτι της Αγγελoπούλου για τσάι! (Video)

Στο σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρίγκιπας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια η κ. Αγγελοπούλου κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρίγκιπας και η σύζυγός του την επισκέφτηκαν στο σπίτι της και ήπιαν τσάι. Μάλιστα σε αυτή την προσωπική τους συνάντηση ο πρίγκιπας Κάρολος της έκανε δώρο και την καρφίτσα που φορούσε το ίδιο βράδυ. 

Φορώντας στο πέτο την καρφίτσα με τους πολύτιμους λίθους, όπου πάνω της διακρινόταν το βρετανικό στέμμα, η κ. Αγγελοπούλου είπε με νόημα πως αυτή την καρφίτσα… «τη φοράνε λίγοι», επιβεβαιώνοντας έτσι τις καλές σχέσεις που έχει η οικογένεια με το πριγκιπικό ζεύγος.

«Γι’ αυτό ήρθαν και σπίτι μας απόψε και ήπιαμε τσάι… Μετά τις επισκέψεις. (σ.σ. τις επίσημες συναντήσεις με πολιτικούς) Μου λέει “το βράδυ δεν θα μπορώ να σε δω, μπαίνουμε, τρώμε και φεύγουμε”! Και δεν θα δει κανέναν! Αλλά τα είπαμε στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αγγελοπούλου σε δημοσιογράφους. 

Απαντώντας στην ερώτηση για το πως του φαίνεται η Ελλάδα η κ. Αγγελοπούλου είπε: «Είναι πολύ excited».

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι που πέρασε ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα ήταν στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο σκάφος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter