Κορυφαίος ξένος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Κορυφαίος ξένος παίκτης στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Οι τζένεραλ μάνατζερ του ΝΒΑ ψήφισαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτιμήσεις και τις προβλέψεις τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Σύμφωνα με τους GMs από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Giannis αποτελεί τον κορυφαίο ξένο παίκτη στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τον Greek Freak να συγκεντρώνει το 73% των προτιμήσεων.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την πρωτιά, καθώς στην ερώτηση για τους παίκτες που θα επέλεγαν αν δημιουργούσαν σήμερα μία ομάδα στο ΝΒΑ, ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων με 30%.

Όσο για τον πιο αθλητικό παίκτη του ΝΒΑ και τον κορυφαίο all around, ο Giannis κατέλαβε και στις δύο κατηγορίες τη δεύτερη θέση.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες με ευρωπαϊκό… ενδιαφέρον, οι τζένεραλ μάνατζερ έχρισαν τον Λούκα Ντόντσιτς ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του ρούκι της χρονιάς, ενώ ο Σέρχιο Γιουλ… προσπέρασε τους Νάντο Ντε Κολό, Αλεξέι Σβεντ και Γιαν Βέσελι στον τίτλο του κορυφαίου διεθνή παίκτη εκτός ΝΒΑ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter