Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κυβέρνηση: Ανοιχτό το ενδεχόμενο άρσης ασυλίας των πολιτικών που μηνύουν πολίτες

Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του Documento, το ενδεχόμενο η κυβέρνηση

να προχωρήσει στην αυτόματη άρση της ασυλίας του μηνυτή πολιτικού έναντι του μηνυόμενου πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση του Documento «αν η κυβέρνηση για λόγους ισονομίας και με αφορμή την πρόσφατη μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου κατά δύο δημοσιογράφων και την αυτόφωρη σύλληψη των τελευταίων, σκέφτεται να προχωρήσει στην αυτόματη άρση της ασυλίας του μηνυτή πολιτικού έναντι του μηνυόμενου πολίτη» είπε επί λέξει:

«Για την κυβέρνηση είναι ένα ανοιχτό θέμα συζήτησης. Στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης θα συζητηθεί το θέμα της άρσης της ασυλίας των μηνυτών πολιτικών έναντι των μηνυόμενων πολιτών». Παράλληλα σχολιάζοντας αυτή καθ΄ εαυτή την υπόθεση σημείωσε ότι «οι εν λόγω κύριοι ενέπλεξαν το παιδί του κ. Καμένου» κάνοντας μάλιστα λόγο «για δολοφονία χαρακτήρων».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.