Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μεσογείων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Από σήμερα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κάθοδο της λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, λόγω εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα εφαρμοστεί:

Α) Στη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από το ύψος αυτής έναντι της οδού Αδριανού μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αγελάου.

Β) Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από τη συμβολή της με την οδό Αγελάου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δελφών.

Γ) Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, στο τμήμα της από την οδό Δελφών μέχρι και την οδό Σωτήρη Πέτρουλα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος το οδοστρώματος. Κατά την εκτέλεση των εργασιών δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία από και προς κάθετη οδό

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.