Μουντιάλ 2018: Πανέτοιμη η εθνική στη μάχη των μπαράζ κόντρα στην Κροατία

Μουντιάλ 2018: Πανέτοιμη η εθνική στη μάχη των μπαράζ κόντρα στην Κροατία

Πανέτοιμη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ρίχνεται σε λίγη ώρα (21.45, Cosmote Sports 1, ΣΚΑΪ) στην μάχη πρόκρισης για το μουντιάλ 2018, καθώς αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Πρόκειται για το πρώτο μπαράζ από τα δύο που χρειάζονται για να κερδίσει μία από τις δύο αντιπάλους το εισιτήριο που οδηγεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ, την ίδια ώρα στο γήπεδο «Γ. .Καραϊσκάκης».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε, δήλωσε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς και υποστήριξε ότι το ιδανικό θα ήταν να πετύχουμε οπωσδήποτε ένα γκολ απέναντι στην Κροατία που είναι το φαβορί. Πάντως η εθνική μας ομάδα θα έχει στη σημερινή μάχη, τέσσερις σημαντικές απώλειες καθώς θα αγωνιστεί χωρίς τους Μανωλά (τιμωρημένος, υπολογίζεται για τη ρεβάνς), Τοροσίδη (δεν είναι ακόμη έτοιμος από τον τραυματισμό του), Δώνη και Μάνταλο (τραυματίες). Όπως έγινε γνωστό ο Σκίμπε θα παρατάξει στο «Μαξιμιρ» ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Καρνέζη- Μανιάτη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα- Τζιόλη, Ζέκα- Σάμαρη, Φορτούνη, Σταφυλίδη- Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα της Κροατίας καθώς προέρχεται εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Τη θέση του στην επίθεση των γηπεδούχων θα πάρει ο Νίκολα Κάλινιτς της Μίλα. Ετσι ο προπονητής των κροατών, Ζλάτκο Ντάλιτς θα παρατάξει την ομάδα του με τους Σούμπασιτς- Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς- Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς-, Κράμαριτς, Πέρισιτς, Κάλινιτς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter