NOVARTIS – ΚΕΕΛΠΝΟ: 3 καταθέσεις από νέα προστατευόμενη μάρτυρα, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOT DOC και το Docville

NOVARTIS – ΚΕΕΛΠΝΟ: 3 καταθέσεις από νέα προστατευόμενη μάρτυρα, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOT DOC και το Docville

NOVARTIS – ΚΕΕΛΠΝΟ: Ποιους «καίνε» τρεις καταθέσεις από νέα προστατευόμενη μάρτυρα. Υποδεικνύει και άλλη εταιρεία της Λίνας Στουρνάρα ως εμπλεκόμενη σε χρηματισμούς γιατρών με μεθόδους NOVARTIS.

Ερωτήματα για τη δικαστική έρευνα μετά τον εντοπισμό του συζύγου της πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Ράικου στη «λίστα Novartis» του FBI. Τι απαντά ο ίδιος.

Συμφωνία Πρεσπών: Δικαίωση χειρισμών Τσίπρα – Μεγάλη νίκη Ζάεφ. Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε Αθήνα και Σκόπια. Διαρκές στοίχημα για το Μαξίμου ο Καμμένος, με τον πρωθυπουργό να στέλνει το μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί δύο γραμμές.

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ – Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ: Από την απόλυτη εμπιστοσύνη στο εκρηκτικό διαζύγιο. Οι συνεχείς συγκρούσεις, οι παράλογες προτάσεις και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΣΟΓΚΙ: Ο αρχηγός, ο χασάπης, οι πράκτορες και οι φονιάδες. Η εξαφάνιση του δημοσιογράφου τερματίζει τον μήνα του μέλιτος του Τραμπ με τον δήθεν μεταρρυθμιστή πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας.

– Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κύκλωμα με «βρώμικους Χάρι» οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: H Αθήνα φέρνει πιο κοντά Στ. Θεοδωράκη – Κ. Μπακογιάννη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ: Συγκλονιστική συνέντευξη με την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου.

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: H Αθήνα φέρνει πιο κοντά Στ. Θεοδωράκη – Κ. Μπακογιάννη.

ΑΑΔΕ: Έρχεται ο εφοριακός της γειτονιάς. Φορολογικοί έλεγχοι με ραντεβού και με προειδοποίηση 7 ημερών

Το ΗΟΤ DOC

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο και χώρο, στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Η έννοια του χρόνου και της απόλαυσής του είναι από τα πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Εχουν χαθεί ζωές, έχει χυθεί αίμα για τη διεκδίκησή του. Στις μέρες μας η μεγαλύτερη πλάνη είναι η προσπάθειά μας να απενοχοποιήσουμε την αποκοπή μας από αυτόν χρησιμοποιώντας διάφορα επίθετα, με δήθεν βαθύ νόημα ή υπονοούμενο που του προσδίδουμε: παραγωγικός, ποιοτικός και άλλα φληναφήματα.

Κάπως έτσι και με αυτές τις σκέψεις αποφασίσαμε να εκδώσουμε ένα HOT DOC σε αναζήτηση του χαμένου χρόνου αλλά και του χαμένου χώρου. Του άλλου μεγάλου και καταλυτικού «ακρωτηριασμού» που έχουμε υποστεί. Την απόλυτη αποκοπή μας από τον δημόσιο χώρο. Την απόλυτη δυσφήμηση και απαξίωσή του από πολιτεία και πολίτες.

To Docville

Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά αποκλειστικά στον Αστέρη Κούτουλα και το Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο σπουδαίος λαϊκός μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος αφηγείται στην Έμυ Ντούρου τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του καθώς και κάποια κρίσιμα γεγονότα από την προσωπική του ζωή.

Ένα παραμυθικό οδοιπορικό στη Δράμα, με δώδεκα ανένδοτες φωτογραφίες και πεζοποιήματα του ποιητή και φωτογράφου Κυριάκου Συφιλτζόγλου αποκλειστικά για το Documento. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.

Ο εμβληματικός φωτογράφος της Τουρκίας Αρά Γκιουλέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων και η Έμυ Ντούρου γράφει για τον καλλιτέχνη που κατέγραψε για πάνω από έξι δεκαετίες τη ζωή των ανθρώπων στα σαλόνια, στα λιμάνια, στους δρόμους και στη θάλασσα της αγαπημένης του Πόλης.

Η Στέγη φιλοξενεί δημιουργούς με ριζοσπαστική ματιά που εκφράζουν τις καλλιτεχνικές και κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες τους, μέσα από το σώμα τους. Το φεστιβάλ «Body Politics» πραγματοποιείται από τις 26 έως τις 30/10 και το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Ερμίδη έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Εκτορ Αμπάδ Φασιολίνσε θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς της Κολομβίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ελληνικά το βιβλίο του «Ο χαμένος παράδεισος» και η Εμυ Ντούρου συνομίλησε μαζί του για τα μυστικά του έργου του.

Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης, επιμελητής της έκθεσης «14 ιστορίες αντίστασης» μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την εθνική επέτειο, την Αντίσταση, τους δωσίλογους, αλλά και για τον ρόλο της Ιστορίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter