Οι πληρωμένες απαντήσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που άφησαν άφωνο τον Ανδρέα Λοβέρδο

Οι πληρωμένες απαντήσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που άφησαν άφωνο τον Ανδρέα Λοβέρδο

Κανέναν ενδοιασμό δεν έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφού μοιάζει ικανός να προβεί και στην πιο έσχατη κοινοβουλευτική πράξη προκειμένου να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας. 

Άλλωστε, έδωσε τα διαπιστευτήριά του όταν αποπειράθηκε να διαρρεύσει απόρρητα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ, χρησιμοποιώντας τη Βουλή ως «πλυντήριο».

Την ώρα της συζήτησης της Επίκαιρης Επερώτησης της ΝΔ για τη «χωρίς στρατηγική και ενεργό συμμετοχή της Ελλάδας στο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης», ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής κατέθεσε νέα έγγραφα για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

«Έχετε καταθέσει τα έγγραφα στο Πρώτο Θέμα από τις 18:50, λέγοντας ότι συνοδεύονται από την ομιλία σας στη Βουλή», ήταν η πρώτη τάπα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με την επόμενη να έρχεται λίγα δεύτερα αργότερα: «Θέλετε μήπως να προλάβετε τις ειδήσεις στις 8 ή στις 9; Καλό είναι να ενημερώνετε τι ώρα θα μιλάτε…».

«Η βουλή δεν είναι το μέσο για να κάνουμε τη δημοσιότητά μας» πρόσθεσε με νόημα, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να απαντά: «Ούτε εσείς είστε κριτής κανενός». «Όχι, θα καθόμαστε εδώ σαν τα μάρμαρα…» ήταν η πληρωμένη απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου, με την οποία έληξε και τυπικά η αντιπαράθεση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter