Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη αναγνώρισε την πΓΔΜ ως «Μακεδονία» (Photo)

Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη αναγνώρισε την πΓΔΜ ως «Μακεδονία» (Photo)

Εμμέσως πλην σαφώς, όπως «επιτάσσει» η «υγιής επιχειρηματικότητα» η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αναγνώρισε ήδη την πΓΔΜ ως Μακεδονία (χωρίς προσδιορισμό γεωγραφικό ή χρονικό).

Μπορεί η ΝΔ να έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες σε αρένα με φόντο το Μακεδονικό αφού πολλά στελέχη της διαφωνούν με οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία», μπορεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην εκφράζεται ανοικτά ως προς το τι επιθυμεί για τη γειτονική χώρα αφού μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι δεν είναι αυτή η κατάλληλη συγκυρία για λύση, η σύζυγός του ωστόσο πήρε θέση και μάλιστα ξεκάθαρη.

Για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι λοιπόν, η πΓΔΜ είναι Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Άνω, ούτε Νέα, ούτε Βαρντάρσκα ούτε τίποτα τέτοιο. Μακεδονία σκέτο. Έτσι ακριβώς αναφέρεται η γειτονική χώρα στον ιστότοπο της εταιρίας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι «Zeus + Διόνε».

Πρόκειται όπως είναι πια γνωστό για εταιρία η οποία πωλεί ρούχα. Αν κανείς λοιπόν δοκιμάσει να παραγγείλει κάποιο ένδυμα, τότε του ζητούνται τα στοιχεία του προκειμένου να του σταλεί το προϊόν. Έτσι λοιπόν ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να γράψει το ονοματεπώνυμό του, το e-mail του και βέβαια τη διεύθυνσή του στην οποία πρέπει να αναφέρεται και η χώρα στην οποία ζει.

Ανάμεσα λοιπόν στις επιλογές, υπάρχει, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, κι εκείνη της «Μακεδονίας». Της πΓΔΜ δηλαδή, αφού προφανώς η εταιρία της κας Γκραμπόφσκι δεν εννοεί ως Μακεδονία, το ελληνικό τμήμα της περιοχής.

Προφανώς οι πιθανές πωλήσεις δικαιολογούν επαρκώς το «Μακεδονία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter