Πάτρα: Εμπρός και πάλι τρελό Καρναβάλι!

Πάτρα: Εμπρός και πάλι τρελό Καρναβάλι!

Από αυτό το Σάββατο, κάτοικοι κι επισκέπτες της Πάτρας μπαίνουν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Το φετινό πατρινό καρναβάλι σηκώνει αυλαία, στις 10 το πρωί, με το μουσικό άρμα και τον τελάλη να μεταφέρουν το χαρούμενο μήνυμα της έναρξης.

Στις 11:30, με αφετηρία το Ρωμαϊκό Ωδείο, θα ξεκινήσει πομπή καρναβαλιστών και μελών του Δ.Σ. της κοινωφελούς επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» και της γνωμοδοτικής επιτροπής, με κατεύθυνση το δημαρχείο της πόλης. Στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει στο δημαρχείο η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώ η μπάντα του δήμου θα παιανίζει σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Ταυτόχρονα, θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το αναλλοίωτο γλυκό έθιμο του σοκολατοπόλεμου από τους συλλόγους των σοκολατοριχτών: «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες». Το λάβαρο του πατρινού καρναβαλιού 2017 θα παραμείνει στο δημαρχείο μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 26 Φεβρουαρίου.

Κατά την τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου, θα επιχειρηθεί μια αναβίωση του καρναβαλιού από το 1900 έως σήμερα, προτού ο δήμαρχος της πόλης κηρύξει επίσημως την έναρξη του πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Θα ακολουθήσει συναυλία με την ορχήστρα «The Band», ενώ το υπαίθριο πάρτι θα συνεχιστεί για ώρες, καθώς τρεις ντι-τζέι θα αναλάβουν να κρατήσουν ζωντανό το κέφι μέχρι αργά τη νύχτα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter