Πορνοστάρ «βγάζει στη φόρα» τη σχέση της με τον Τραμπ: «Μου είπε ότι του θύμιζα την κόρη του»

Πορνοστάρ «βγάζει στη φόρα» τη σχέση της με τον Τραμπ: «Μου είπε ότι του θύμιζα την κόρη του»

Λεπτομέρειες από τη σεξουαλική της σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από μια δεκαετία, και ενώ εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια και πατέρας, δίνει στη δημοσιότητα η πορνοστάρ Stormy Daniels.

Μάλιστα, έχει ήδη προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Τραμπ της είπε ότι του θύμιζε την κόρη του, καθώς ήταν όμορφη και έξυπνη όπως κι εκείνη.

Σύμφωνα με τη Daniels, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2006 σε ένα τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα.

Η 39χρονη πορνοστάρ περιέγραψε την πρώτη τους σεξουαλική συνάντηση ως «τίποτα τρελό», ενώ παραδέχτηκε ότι δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό.

«Ήταν σεξ μιας στάσης. Τι θα περίμενες από κάποιον στην ηλικία του;» συμπλήρωσε, λέγοντας ακόμη «Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα. Αλλά θυμάμαι ότι ενώ κάναμε σεξ του είπα “σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις” και τότε σκέφτηκα «αλλά είμαι σίγουρη ότι αν με πλήρωνε θα μου έδινε πολλά».

Όπως είπε, ανησύχησε αρχικά ότι ο Τραμπ θα τη μπέρδευε με πόρνη, αλλά τελικά την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε δέκα μέρες.

«Είτε είσαι θαυμάστριά του ή όχι, που δεν ήμουν ποτέ, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι αρκετά συναρπαστικός», συμπλήρωσε.

Περιγράφοντας ότι την κάλεσε σε δείπνο, η Daniels είπε ότι δέχθηκε φυσικά διότι «ποιος θα έχανε την ευκαιρία να μιλήσει με έναν τόσο συναρπαστικό άνθρωπο; Δεν ήθελα να κάνω σχέση μαζί του» και στη συνέχεια περιέγραψε ότι όταν ήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, την υποδέχτηκε ο σωματοφύλακάς του Keit Schiller που έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο.

Ο αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τη διήγησή της, έβλεπε τηλεόραση με τις πυτζάμες στον καναπέ, και η Daniels του έκανε πλάκα ότι προσπαθεί να μοιάσει στον Χιου Χέφνερ.

«Ήμουν πολύ κακή μαζί του. Προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας ότι σκεφτόταν να χαλαρώσουν εκεί και τελικά καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο», είπε ακόμη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter