Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Σκληρή κριτική

Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν Σφακιανάκη και Λιάγκα: Τα πράγματα είναι θλιβερά, είναι φοβερό (Video)

Οι «Ράδιο Αρβύλα»  δεν «αμέλησαν» να σατιρίσουν τον Νότη Σφακιανάκη και τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος «φιλοξένησε» στην εκπομπή του «Late Night» τον τραγουδιστή.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής και ο Αντώνης Κανάκης με διάφορα σατιρικά βιντεάκια καυτηρίασαν τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης στον Γιώργο Λιάγκα. Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα άφησε για λίγο τη σάτιρα στην άκρη και έκρινε σοβαρά τα όσα συμβαίνουν, στα πλαίσια μιας «ελαφριάς ψυχαγωγίας», στην ελληνική τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα είναι θλιβερά, δεν χαμπαριάζει τίποτα κανένας σε αυτό τον τόπο. Για όγδοη φορά δεν υπάρχει περίπτωση σε καμία πολιτισμένη χώρα να συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα με τον μανδύα της ελαφριάς ψυχαγωγίας, αυτό είναι το φοβερό.

Στο εξωτερικό ούτε τα κανάλια, ούτε οι διευθυντές προγράμματος, ούτε ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε κανένας δεν θα μπορούσε να ανεχτεί αυτή την κατάσταση σε μια εποχή που μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες είναι ρητορική μίσους και το μίσος που συνεπάγεται και αυτό που εκδηλώνεται στον πλανήτη μας. Σε έναν πλανήτη που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλον για πλάκα».

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.