Ραγκούσης κατά ΚΙΝΑΛ: Εκφυλίζουν την ιστορία τους με το να καταστούν συνεργάτες της ΝΔ του Άδωνη και του Βορίδη

Ραγκούσης κατά ΚΙΝΑΛ: Εκφυλίζουν την ιστορία τους με το να καταστούν συνεργάτες της ΝΔ του Άδωνη και του Βορίδη

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης επιτίθεται στο Κίνημα Αλλαγής μετά τη χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του. Κάνει λόγο για “ταπεινωτική παράδοση όπλων” και για “οδικό χάρτη της κυρίας Γεννηματά για να χρίσει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

Η χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ αποτελεί ντοκουμέντο παράδοσης του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς στη ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη. 

Αντί να ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν ξανά με τη δεξιά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, επισημοποίησαν και στη μεταμνημονιακή επόχη την επιθυμία τους να καταστούν συνεργάτες τους.Με την ίδια ακριβώς μεθόδευση και τα ίδια πολιτικά τεχνάσματα με τα οποία ο κ.Βενιζέλος έχρισε το 2012 Πρωθυπουργό της χώρας τον κ.Α.Σαμαρά, η κ. Γεννηματά και η Ε.Γ. του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσαν ουσιαστικά τον οδικό χάρτη με βάση τον οποίο θα χρίσουν Πρωθυπουργό της χώρας τον κ.Κ.Μητσοτάκη, εάν βεβαίως η ΝΔ κερδίσει στις εκλογές.

 Ουσιαστικά όπως και το 2012, λένε ξανά: «θα προτείνουμε σε όλα τα κόμματα τους όρους μας, επομένως δεν θα φταίμε εμείς που θα τους αποδεχτεί μόνον ο κ.Μητσοτάκης».Ωστόσο, η πλέον εξοργιστική πλευρά της ταπεινωτικής αυτής «παράδοσης των όπλων» είναι το γεγονός πως ισχυρίζονται ότι όλα αυτά θα εξελιχθούν στο πλαίσιο μιας προοδευτικής ατζέντας. Δηλαδή με άλλα λόγια, όχι μόνον ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίζουν να συγκυβερνούν και στη μεταμνημονιακή εποχή με τη ΝΔ, αλλά τολμούν και δηλώνουν ότι δεν θα πρόκειται για μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης αλλά για μια κυβέρνηση με προοδευτική ατζέντα διακυβέρνησης. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερος εκφυλισμός της ιστορίας, των αρχών και των αξιών του ιστορικού ΠΑΣΟΚ καθώς και της ελληνικής κεντροαριστεράς από αυτόν που αποφάσισε να πραγματοποιήσει η κ.Γεννηματά και όσοι αποτελούν την Εκτελεστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ.Προσπαθούν να δρομολογήσουν τη μεγαλύτερη ιδεολογική δολιοφθορά στην προοδευτική παράταξη που επιχειρήθηκε ποτέ.Ο κ.Μητσοτάκης είναι δεξιός και μια κυβέρνηση υπό αυτόν θα είναι πάντοτε μια συντηρητική κι όχι προοδευτική κυβέρνηση.

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10217565537427296

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter