Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σήμερα το εισηγητικό πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Τις επόμενες ώρα παραδίδεται στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα ο εισηγητικό πόρισμα της πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα πληροφόρηση το πόρισμα θα καταλογίζει «πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των τραπεζών» αναφερόμενο σε «σοβαρές παραβιάσεις του τραπεζικού δικαίου με χορηγήσεις δανείων χωρίς επαρκείς τραπεζικές εγγυήσεις». Ειδικά για τα ΜΜΕ θα προτείνεται καταλογισμός για «βαριά πλημμελήματα, πρακτικές ιδιοποίησης τραπεζικών δανείων και χρήση τους για άλλους σκοπούς».

Η εξεταστική επιτροπή θα συζητήσει επί των συμπερασμάτων αυτών σε νέα συνεδρίασή της την Πέμπτη προκειμένου να παραδώσει το τελικό πόρισμά της στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, την ερχόμενη Δευτέρα. ​

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.