Στη φόρα να βγουν τα στοιχεία των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Combat 18 ζητά η Αστυνομία

Στη φόρα να βγουν τα στοιχεία των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Combat 18 ζητά η Αστυνομία

Θέμα ωρών είναι η έκδοση άδειας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για την δημοσιοποίηση των πλήρη στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση των νεοναζί της Combat 18 – Ελλάς.

Το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας έχει ήδη υποβάλλει το σχετικό αίτημα προς την Εισαγγελία και όταν ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα θεωρείται βέβαιον, λόγω της φύσεως των διαπραχθέντων αδικημάτων, ότι θα δοθεί το πράσινο φως για την δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Αυτό γίνεται για λόγους υποβοήθησης της αστυνομικής έρευνας που συνεχίζεται, και την αναγνώριση από τα θύματα, που είναι πολλά, μετανάστες ή αντιεξουσιαστές, όχι μόνο των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην Combat 18 – Ελλάς αλλά και των ασύλληπτων συνεργών τους.

Το documentonews.gr πάντως αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη, δημοσίευσε τα στοιχεία των κατηγορουμένων, όπως αναφέρονται στο διαβιβαστικό της Αντιτρομοκρατικής, θεωρώντας ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και αρνούμενο να μπει στη λογική της αναμονής πότε και αν η αστυνομία θα ζητούσε την άδεια και πότε και αν οι εισαγγελικές αρχές τη δώσουν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter