Το κέντρο πεζοδρομείται από την… Πρωταπριλιά

Το κέντρο πεζοδρομείται από την… Πρωταπριλιά

Πραγματικότητα αποφάσισε να κάνει εξαγγελίες ετών ο Δήμος Αθηναίων και από το Σάββατο, 1η Απριλίου, ξεκινάει σταδιακά την πεζοδρόμηση του εμπορικού τριγώνου στο κέντρο της πόλης, αρχής γενομένης από τις οδούς Βύσσης και Καΐρη.

Με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και τη διευκόλυνση των πεζών, το εμπορικό τρίγωνο μετατρέπεται, με βάση το σχεδιασμό του Δήμου, σε ένα τρίγωνο πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι, αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του. 

Η αρχή γίνεται από αυτό το Σάββατο, με τις κάθετες στην Αθηνάς οδούς, Βύσσης και Καΐρη, στην καρδιά της πόλης. Έτσι, από το Σάββατο και μετά, οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν – και για την αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας – ότι η διέλευση προς την Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τη Μητροπόλεως και την Καραγιώργη Σερβίας. Δεν θα υπάρχει πρόσβαση στην Αθηνάς μέσω της Πραξιτέλους, καθώς ο οδός Χρυσοσπηλιωτίσσης από το ύψος της Πραξιτέλους θα είναι κλειστή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter