Το tweet του Ομπάμα κατά του ρατσισμού «έσπασε το κοντέρ» του Twitter

Το tweet του Ομπάμα κατά του ρατσισμού «έσπασε το κοντέρ» του Twitter

«Κατά κράτος» κέρδισε τον Τραμπ στο Twitter (όπου δεν παραλείπει να ποστάρει ό,τι του κατέβει) ο Μπαράκ Ομπάμα, με τις αναρτήσεις του για τις φρικαλεότητες των νεοναζί στο Σάρλοτσβιλ.

Ενώ ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ… δυσκολευόταν να καταδικάσει τους ναζί και την Κου Κλουξ Κλαν, ο Ομπάμπα ανέβασε μια φωτογραφία και μερικά tweet με δηλώσεις του Νέλσον Μαντέλα, το πρώτο από τα οποία έσπασε το ρεκόρ κι έγινε το tweet με τα περισσότερα like στην ιστορία της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το αντιρατσιστικό tweet του Ομπάμα έσπασε τα ξημερώματα, με περισσότερα από τρία εκατομμύρια like, το πρηγούμενο tweet που κατείχε τον «τίτλο» και που ήταν αυτό της Αριάνα Γκράντε, μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ, τον περασμένο Μάιο.

Η δήλωση του Νέλσον Μαντέλα που χρησιμοποίησε ο Ομπάμα σημείωνε ότι «Κανείς δεν γεννιέται μισώντας κάποιον για το χρώμα του δέρματος, την καταγωγή ή τη θρησκεία του. Οι άνθρωποι πρέπει να διδαχθούν για να (φτάσουν) να μισούν κι αν μπορούν να διδαχθούν να μισούν, μπορούν να διδαχθούν και να αγαπούν, γιατί η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην ανθρώπινη καρδιά, παρά το αντίθετο».   

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter