Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ζάκυνθος: θρίλερ με αεροσκάφος - Δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω χαλαζόπτωσης (Photo)

Στην Αθήνα επέστρεψε η πρωινή πτήση προς τη Ζάκυνθο λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών. Το χαλάζι που έπεφτε δεν επέτρεπε την ασφαλή προσέγγιση του αεροσκαφούς και ο κυβερνήτης προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των επιβατών προτίμησε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μια απίστευτη χαλαζόπτωση, έπληξε πριν από λίγη ώρα την Ζάκυνθο. Το μέγεθος του χαλαζιού ήταν αρκετά μεγάλο αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ζημιές.

Μεγάλη ήταν όμως και η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της σημερινής πτήσης από Αθήνα προς Ζάκυνθο, καθώς λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή του Καλαμακίου, όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο Ζακύνθου, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί. Ο κυβερνήτης αποφάσισε να οδηγήσει το αεροπλάνο πίσω στην Αθήνα, ώστε να μη θέση σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

Το φαινόμενο της χαλαζόπτωσης ήταν πρωτόγνωρο για τους κατοίκους που είδαν, μέσα σε λίγα λεπτά, το νησί να "φοράει" τα λευκά του για ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά όχι από το χιόνι, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά από το χαλάζι.

Η φωτογραφίες από το ermisnews.gr  είναι χαρακτηριστικές

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.