Κρίση ειλικρίνειας από τον Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca -Τον δικαίωσε η κυβέρνηση

Κρίση ειλικρίνειας από τον Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca -Τον δικαίωσε η κυβέρνηση

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε φανταζόταν ο Άρης Πορτοσάλτε πως θα ερχόταν η μέρα που θα δικαίωνε τον Αλέξη Τσίπρα. Το νέο κυβερνητικό φιάσκο όμως με το εμβόλιο της AstraZeneca και τα ηλικιακά όρια χορήγησής του τον ανάγκασαν να παραδεχθεί -αν και με δυσκολία- πως τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο όταν μιλούσε για ξεστοκάρισμα του AstraZeneca.

«Η κυβέρνηση δικαιώνεται τον κ. Τσίπρας τελικά;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ τον Άρη Πορτοσάλτε για να λάβει την απάντηση που προκαλεί έκπληξη: «Δυστυχώς ναι».

«Ότι θα ερχόταν η κυβέρνηση να δικαιώσει και τον Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα. Τι άλλο να γίνει» επισήμανε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την απόφαση τότε της επιτροπής ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν αναγκαστικά μόνο της AstraZeneca.

«Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πως η επιτροπή είπε ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν μόνο AstraZeneca;»

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 28 Απριλίου του 2021 όταν ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης του εμβολιαστικού προγράμματος και για τις καθυστερήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για τους 30-39, έστω και για τα AstraZeneca για να ξεστοκάρουν» επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια.

Η λέξη όμως «ξεστοκάρουν» δεν άρεσε τότε σε κανέναν προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων κατά του Αλέξη Τσίπρα από την κυβέρνηση. Ο Άρης Πορτοσάλτε φυσικά και δε έλειπε από αυτούς που είχε σπεύσει να στήσει στον τοίχο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορίες πως αντί να καλέσει τους πολίτες να εμβολιαστούν ενίσχυε την αμφισβήτηση.

Φυσικά, η ίδια η Επιτροπή Εμβολιασμών έρχεται τελικά ενάμιση μήνα μετά να δικαιώσει τον Αλέξη Τσίπρα με την απόφασή της να απαγορεύσει τον εμβολιασμό σε άτομα κάτω των 60 ετών και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ σε μια κρίση ειλικρίνειας να παραδέχεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τελικά  δίκιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter