Τελικός μπάσκετ: Και βουλευτής της ΝΔ στην «υγειονομική βόμβα» του Λαυρίου

Τελικός μπάσκετ: Και βουλευτής της ΝΔ στην «υγειονομική βόμβα» του Λαυρίου

Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου ήταν παρών στη χθεσινή «υγειονομική βόμβα» του 4ου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στα χέρια μας –με «καρφιτσωμένες» τις σχετικές φωτογραφίες, ο Οικονόμου ήταν ανάμεσα στους θεατές του αγώνα, ο οποίος, ενώ θεωρητικά έγινε κεκλεισμένων των θυρών με 170 διαπιστευμένους, είχε πάνω από χίλια άτομα μέσα στο γήπεδο.

Ο Οικονόμου, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, με προέλευση το λεγόμενο «υπόλοιπο Αττικής» όπου εκλέγεται συνεχώς από το 2000 (αρχικά με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ), φωτογραφήθηκε να συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Αργότερα μάλιστα έσπευσε να διαφημίσει ο ίδιος την παρουσία του μέσω Facebook, με διθυραμβικά λόγια («κοντά στο εκπληκτικό Λαύριο, που έφτασε στον τελικό τρελαίνοντας την Ελλάδα», «ο έκτος παίκτης, ο ενθουσιώδης κόσμος του Λαυρίου») και κάμποσες φωτογραφίες από τη …φιέστα!

Σημειώνεται ότι το υφυπουργείο Αθλητισμού πλάσαρε ανεπίσημα τον Οικονόμου για επίδοξο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, μέχρι που άλλαξε σχέδιο και «αγκάλιασε» την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου, η οποία ηττήθηκε από την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα. Ο Οικονόμου ουδέποτε είχε σχέση με το μπάσκετ.

Τον συγκεκριμένο αγώνα παρακολούθησαν από τις κερκίδες εκατοντάδες φίλαθλοι, καθισμένοι ως επί το πλείστον στα μισοφωτισμένα «ορεινά», για να μη τους πιάνουν και οι κάμερες της τηλεόρασης. Ήταν το αποχαιρετιστήριο φετινό ματς για την ομάδα του Λαυρίου, η οποία ηττήθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό με 66-82 και τερμάτισε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Το κείμενο που μας έστειλε χθες φίλος αναγνώστης καταγγέλλει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Κάθε υγιειονομικό πρωτόκολλο που υπήρχε μέχρι τις 9μμ σήμερα το βράδυ για τις αθλητικές διοργανώσεις καταργήθηκε στο 4ο τελικό ματς του Πρωταθλήματος Μπάσκετ του ΕΣΑΚΕ.

Όλη η πόλη του Λαυρίου παρευρέθηκε στο κλειστό , ενώ οι διαπιστεύσεις για το ματς δεν ήταν πάνω από 170…Τουλάχιστον 10πλασιοι φίλαθλοι ήταν εκεί!

Κανένας δεν τους σταμάτησε.

Ούτε ο υπεύθυνος κομισάριος του αγώνα..

Ούτε ο Αστυνομικός Διοικητής.

Ούτε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, που μονή έννοια είχε να τελειώνει ο αγώνας να απονείμει το Κύπελλο.

Ούτε βεβαία ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που κατακεραύνωνε τους οπαδούς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ΑΕΚ.

Ούτε βέβαια ο πρώην Τομεάρχης Υγείας ΝΔ Βασίλης Οικονόμου που ήταν στις κερκίδες κ νομιμοποιούσε με την παρουσία του την υγειονομική βόμβα!

Ο αγώνας μεταδιδόταν live σε όλη την Ελλάδα από τη Δημόσια Τηλεόραση!

Βλέπει ΕΤ3 ο Πρωθυπουργός;

Βλέπει ΕΤ3 ο κύριος Χαρδαλιάς;

Και τελικά αν το Λαύριο γεμίσει κορονοϊό ποιος θα έχει την ευθύνη;

Ο εισαγγελέας Πρωτόδικων Αθηνών κάνει τα στραβά μάτια;

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης;

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής;

Ντροπή να κυνηγάνε τους εστιάτορες κ τα πιτσιρίκια στις πλατείες κ να μαζεύεται μια ολόκληρη πόλη σε ένα κλειστό γήπεδο κ να μένουν τόσα στόματα κλειστά…».

Πέρα από όσα δείχνουν οι φωτογραφίες και καταγγέλλονται στο κείμενο, αξίζει να σημειωθεί ότι στο κλειστό μπήκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι άναψαν καπνογόνα για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου. Η απονομή έγινε σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter