Ανησυχία για τα κορονοπάρτι – Εικόνες συνωστισμού σε Κυψέλη και Περιστέρι (Video)

Ανησυχία για τα κορονοπάρτι – Εικόνες συνωστισμού σε Κυψέλη και Περιστέρι (Video)
Καρέ από Youtube

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα συνεχώς αυξανόμενα υπαίθρια κορονοπάρτι τα τελευταία 24ωρα στις γειτονιές της Αθήνας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να αδυνατεί να πείσει τους νέους για την τήρηση των περιοστικών μέτρων, μετά από πέντε μήνες lockdown.

Οι εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς, με νεαρούς ανθρώπους να συνωστίζονται κατά εκατοντάδες σε πλατείες για να χορέψουν και να πιουν ποτά, χωρίς προστατευτικές μάσκες και αποστάσεις ενώ σε κάποια βίντεο ακούγονται και αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης.

Το βράδυ της Κυριακής δύο υπαίθρια κορονοπάρτι συγκέντρωσαν εκατοντάδες ανθρώπους. Το πρώτο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και το δεύτερο στη Βεάκη στο Περιστέρι με τους «συμμετέχοντες» να εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για το συνεχές lockdown που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Δείτε εικόνες από την Κυψέλη:

Εικόνες από το Περιστέρι:

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες προβληματίζουν τους ειδικούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ραγδαία μετάδοση του κορονοϊού σε αυτές τις συναθροίσεις, την ώρα που η κυβέρνηση δείχνει να μην μπορεί να πείσει τους πολίτες, με τον κίνδυνο αύξησης των κρουσμάτων να είναι ορατός…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter