Ολυμπιακός: Φιέστα τίτλου μέσα κι έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Φιέστα τίτλου μέσα κι έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πριν λίγη ώρα την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή του 46ου στην ιστορία του σε μια φαντασμαγορική τελετή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια φιέστα που είχε λίγο από όλα. Τη διαδρμή του τροπαίου στις συνοικίες του Πειραιά και στα χέρια απλών φιλάθλων της ομάδας, παραδοσιακού χορούς, τιμή στα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, αποθέωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που ήταν παρούσα με το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο και τέλος την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες προπονητές και όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό του συλλόγου που πέρασαν μέσα από έναν διάδρομο που είχε σχηματιστεί με τα προηγούμενα 45 τρόπαια που έχει κατακτήσει ο σύλλογος.

Το τρόπαιο απένειμε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη η αντιπρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου και ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» το σήκωσε μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό τους ήχους του «We are the champions» και τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών που έκαναν τη νύχτα μέρα…

Παρά τις απαγορεύσεις λόγω  της πανδημίας, παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία ζητούσε από τον κόσμο να μην βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να τηρήσει όλα τα μέτρα ασφαλείας και παρά το γεγονός ότι ο σταθμός του Ηλεκτρικού στο Νέο Φάληρο έκλεισε από τις 16:00, χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από το γήπεδο για να γιορτάσουν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του 46ου τίτλου της ομάδας τους, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα κάνοντας από νωρίς αισθητή τη παρουσία τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter