Πελώνη: Όχι προνόμια αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους – Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πελώνη: Όχι προνόμια αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους – Συνάντηση Μητσοτάκη με Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

H συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια των εμβολιασμένων δεν έχει νόημα αν δεν ανοίξει ο εμβολιασμός για όλες τις ηλικιακές ομάδες, ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κλείνοντας και την σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει από υπουργούς της κυβέρνησης.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ ο οποίος θα βρίσκεται στην χώρα μας για το Φόρουμ των Δελφών. Θα συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας και η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν είχε όμως κάτι νεότερο για την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Για το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, η κυρία Πελώνη απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι «Ο κ. Πατέλης διευκρίνισε τι εννοούσε και ζήτησε συγγνώμη, δεν έχω να προσθέσω κάτι».

Η κυρία Πελώνη επέμεινε στις αιτιάσεις της κατά της τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται από συνεδριάσεις κομματικών του οργάνων δεν ενισχύει την εθνική προσπάθεια για το ξεπέρασμα των συνεπειών της πανδημίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter