72 μπάνια, 121 παγωτά και 163 selfies

72 μπάνια, 121 παγωτά και 163 selfies

Πήγε Τήνο, πήγε Αντίπαρο, πήγε Costa Navarino, πήγε στην Κρήτη και την Παρασκευή σαλπάρει για νέα ταξίδια, καθώς ξεκινάει και επίσημα τις διακοπές του. Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, είναι το Aigaio Express. Κι όλα αυτά ενώ μας έλεγε ότι φέτος θα κάνουν διακοπές μόνο οι πολίτες, γιατί αυτός θα εργάζεται.

*** Να λέμε και του στραβού το δίκιο, πάντως, διέκοψε ο άνθρωπος τα μπάνια του για να συμμετάσχει στη σύσκεψη που έγινε στον ΔΕΔΗΕ με φόντο πιθανά μπλακ άουτ λόγω της υπερκατανάλωσης στο ρεύμα. Και έπαιξε και πάλι το… χαρτί της ατομικής ευθύνης. Κλείστε, μας είπε, τα air condition, τους θερμοσίφωνες και τα φώτα.

*** Ό,τι μας είπε δηλαδή για τη διαχείριση της πανδημίας και τον εμβολιασμό. Το κράτος και η πολιτεία είναι έννοιες που υπάρχουν μόνο στα βιβλία. Εδώ για όλα τα καλά είναι «με απόφαση Μητσοτάκη» και όλα τα στραβά κι ανάποδα επειδή «δεν υπάρχει ατομική ευθύνη».

*** Εννοείται ότι ο Κυριάκος δεν έχει ατομική ευθύνη που καιγόταν η Αχαΐα και η Ρόδος, αλλά αυτός έκανε μπάνιο στο Μαράθι και στα Φαλάσαιρνα. Δεν έχει καλό σήμα εκεί. Και συν τοις άλλοις έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει το περυσινό του ρεκόρ – που έλειπε μόνο καμιά 25αριά μέρες – στα μπάνια, τα παγωτά και τις selfies. 72 μπάνια, 121 παγωτά και 136 selfies είναι πολλά;

*** «Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια», έγραψε η Ελίζα Βόζεμπεργκ στο twitter και την τρόλαραν μέχρι τα πληκτρολόγια.

***Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν πείτε μια κουταμάρα για να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι δεν έχετε καμία σχέση με την πραγματικότητα, την εργασία και τις συνθήκες που γίνεται αυτή, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια.

*** Ας την πάει η κα. Βόζεμπεργκ την πίτσα στο σπίτι με 46 βαθμούς Κελσίου. Δεν ξέρω αν έχει αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αν δεν έχει να ζητήσει να την πάει ο Καραμανλής. Το έχει ξανακάνει και χωρίς ζώνες.

*** Εγώ πάντως έκανα ότι μου είπε ο Μητσοτάκης. Έκλεισα τα air conditions και του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας και φυσικά δεν μαγείρεψα τίποτα. Όχι βέβαια ότι τις άλλες μέρες μαγειρεύω, αλλά τέλος πάντων τώρα είχα και λόγο. Σοβαρό λόγο.
Μόνο τον υπολογιστή άνοιξα για λίγο, ίσα ίσα για να μπω στο twitter και να γράψω πόσο καλό πρωθυπουργό έχουμε και πόσο κομψή είναι η Μαρέβα όπου και να πάει.

*** Τον θυμάστε τον Βασίλη Μηλιώνη της Hellas Power, της εταιρείας που, μαζί με την Energa, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων που είχαν προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό δημόσιο ύψους 152 εκατομμυρίων ευρώ; Επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, στην αγορά της ενέργειας, μετά την πλήρη αθώωσή του.

*** Ο Αριστείδης Φλώρος (της Energa), για την ιστορία, είχε πει στην κατάθεσή του ότι «όπως πληροφορήθηκα από τον κ. Δημητριάδη υπάρχει στενή οικογενειακή σχέση μεταξύ των οικογενειών Μηλιώνη και Μητσοτάκη». Για το λέω; Γιατί όλα έχουν τη σημασία τους πίσω από κάθε τι που φαίνεται αρχικά παράδοξο. Όχι;

*** Έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν είναι υπερβολικές. Οι καταγγελίες είναι. Δεν γίναμε, δα, και Βενεζουέλα. Αυτά είπε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η υφυπουργός Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα.

*** Καλά θα μου πεις εδώ πριν μερικούς μήνες ο Άδωνις πανηγύριζε για τους νεκρούς, που είχαμε λιγότερους από το Βέλγιο, δεν θα πανηγυρίσουν για τις γυναικοκτονίες ειδικά απέναντι στη Βενεζουέλα; Που είναι και Βενεζουέλα και τους ερεθίζει από μόνη του το όνομα της χώρας.

*** Η κυρία Ιωάννα Τούνη πήγε διακοπές στους Παξούς και έπαθε σοκ που εργοδότες δεν έβαλαν τους υπαλλήλους τους να δουλεύουν μεσημεριάτικα, με καύσωνα. Δεν πειράζει αν λιποθυμούν. Η κυρία Τούνη να μπορεί να φάει το μεσημέρι. Αυτό έχει σημασία.

Η Ντάμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter