«Αδειάζει» η Μπακογιάννη τον Μητσοτάκη για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα (Ηχητικό)

«Αδειάζει» η Μπακογιάννη τον Μητσοτάκη για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα (Ηχητικό)

Όπως φαίνεται δεν συμφωνούν όλοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία για την αντιπολίτευση λάσπης που προωθεί η ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου με αποκορύφωμα όλο τον ντόρο που δημιούργησε για το εξοχικό σπίτι που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στα Λεγραινά.

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου με ναυαρχίδες τα «φιλικά» Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να ανέβασαν τους τόνους εκτιμώντας πως με αυτό τον τρόπο θα ξεχαστεί η εκδρομή του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, όπως και η πλήρης αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά δεν συμφωνούν όλοι.

Εξάλλου το θέμα έχει απαντηθεί εδώ και πολύ καιρό!

Αλλά μεταξύ εκείνων που όπως φαίνεται διαφωνούν πλήρως με αυτού του είδους αντιπολιτευτικής πολιτικής στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ίδια η αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά όταν ρωτήθηκε πως σχολιάζει αυτό το θέμα και αν είναι κακό να νοικιάζει ένα σπίτι ένας πολιτικός, η απάντησή της ήταν κοφτή, αρνούμενη να σχολιάσει και να απαντήσει.

Επιπλέον το κατέστησε σαφές πως είναι προσωπικά θέματα, είναι επιλογή των πολιτικών και δεν πρέπει να ενταχθούν στην πολιτική αντιπαράθεση.

Προσέθεσε μάλιστα με νόημα:

«Τουλάχιστον όχι από μένα»

Συγκεκριμένα στο βίντεο που παρατίθεται αναφέρει μετά την πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου:

«Δεν σχολιάζω εγώ τώρα τέτοια θέματα. Είναι προσωπικά θέματα. Οι αποφάσεις των πολιτικών είναι δικιές τους. Αν θέλει πάει να νοικιάσει ένα σπίτι, για όνομα του Θεού, δεν νομίζω πως πρέπει να ενταχθεί στην πολιτική αντιπαράθεση. Τουλάχιστον όχι από μένα.»

Κατόπιν αυτού είναι απορίας άξιο ποιοι συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε κινήσεις που οδηγούν σε αυτογκόλ, ιδιαίτερα σε θέματα που είναι γνωστά και έχουν δημοσιοποιηθεί, άσχετα αν τα αρχικά δημοσιεύματα για να κάνουν περισσότερο «ντόρο» μίλησαν για μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα… σε βίλα στα Λεγραινά!

Επιπλέον είναι απορίας άξιο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει θέμα ακίνητης περιουσίας όταν είναι γνωστό πόσα ακίνητα έχει στην κατοχή του ο ίδιος και επιπλέον πόσες ρυθμίσεις δανείων έχει κάνει…

Τελικά οι ίδιοι βάζουν αυτογκόλ!

Ακούστε το ηχητικό: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter