Άδωνης Γεωργιάδης: Το παραλήρημα του Άδωνη και η… Μαρξιστική Αγωγή

Άδωνης Γεωργιάδης: Το παραλήρημα του Άδωνη και η… Μαρξιστική Αγωγή

Σε ακόμη ένα σόου επιδόθηκε ο γνωστός κομπέρ της κυβέρνησης, Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μπορεί να μη βρίσκει τίποτα μεμπτό στην εμπλοκή του ονόματος του στα προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής» αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν βρίσκουμε και όλοι οι άλλοι. Θα μου πείτε, εδώ δεν έχει ιδρώσει το αυτί του που ο ελληνικός λαός τον φωνάζει λαδέμπορα και απατεώνα… μακάριοι οι πτωχοί, θα μου πείτε, αν και με τόσα «λαδώματα» και φτωχό δεν τον λες…

Όπως και να έχει το αντεπιχείρημα του Άδωνη Γεωργιάδη στο σκάνδαλο με την έγκριση της Ελληνικής Αγωγής είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε το ίδιο στη περίπτωση που στα σχολεία διδασκόταν η Μαρξιστική Αγωγή και η επανάσταση του Τσε Γκεβάρα με τον Κάστρο.

Πρώτα από όλα είναι καλό που αναγνωρίζει πως, όντως ο Τσε και ο Κάστρο έκαναν επανάσταση. Όσο, δε για τους αρχαίους, αφού, το έχει τόσο καημό και κάψα, ας μου επιτρέψει να του προτείνω και την Αντιγόνη, του Σοφοκλή, που πραγματεύεται την αλαζονεία και τον αυταρχισμό της εξουσία και το σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο στην περίπτωση του, πως ο φασιστάκος Κρέοντας είχε φρικτό, τέλος, όταν ολόκληρη η πόλη του γύρισε την πλάτη.

Με ευχαριστείς, αργότερα Άδωνη!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter