ΑΕΚ- Άρης 0-0: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου – Τα highlights του αγώνα (Video)

ΑΕΚ- Άρης 0-0: Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου – Τα highlights του αγώνα (Video)

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφησαν σήμερα ΑΕΚ και Αρης που έμειναν στο 0-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (17/1) στο «Κλ. Βικελίδης» και η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον προημιτελικό με τον νικητή του ζευγαριού Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή του Κουέστα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν επιφυλακτικά και έδιναν περισσότερο βάρος στην αμυντική τους λειτουργία. Σε αυτό το τομέα τα κατάφεραν και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η Ενωση μέχρι το 44’ δεν είχε στο ενεργητικό της ούτε υποψία φάσης. Κακό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, ενώ ο Αρης κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν στην εστία του.

Στο β’ μέρος το ματς είχε τον ίδιο αργό ρυθμό χωρίς φάσεις. Μετά το 60’ και μετά την είσοδο στον αγώνα των Αραούχο, Γκαρσία και Αμραμπατ ο «δικέφαλος» προσπάθησε να αυξήσει την πίεση στην άμυνα των Θεσσαλονικέων αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ και ο Αρης είχε περισσότερο το νου του πίσω και λιγότερο να επιτεθεί.

Πάντως ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς με τον Μορόν που από πλάγια θέση στην μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ αντί να γυρίσει στον αμαρκάριστο Παναγίδη (68’). Και στο 74’ ο Ζιλ έκανε το δυνατό σουτ και υποχρέωσε τον Αθανασιάδη σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ. Μάλιστα στη φάση αυτή ο Ζιλ πάτησε άσχημα και αποχώρησε με λυγμούς από το ματς.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και ο Αρης βγήκε μπροστά και απείλησε εκ νέου στο 80’ με κεφαλιά του Φαμπιάνο μόλις άουτ. Αυτή ήταν και η τελυταία καλή φάση στο παιχνίδι.

Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ «κιτρίνισε τον Σουλεϊμάνοφ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (46’ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (60’ Αμραμπατ), Τσούμπερ (60’ Αραούχο), Πισάρο (69’ Φερνάντες), Πόνσε (60’ Γκαρσία).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (77’ Φετφατζίδης), Τζούρασεκ (72’ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54’ Παναγίδης), Μορόν (77’ Ζαμόρα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter