ΑΕΚ: «Καθάρισε» ο Αραούχο, νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα

ΑΕΚ: «Καθάρισε» ο Αραούχο, νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο ΟΑΚΑ 3-0 του ουραγού Απόλλωνα και πάει με καθαρό μυαλό στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ενωση ήταν ο Σέρχιο Αραούχο με δύο γκολ, ενώ έφτασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της «ελαφράς ταξιαρχίας» και έχασε μόλις δύο ευκαιρίες με τους Τσούμπερ (8’) και Αραούχο (41’).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία. Στο 51’ ο Σίγκνεβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, ο οποίος τον νίκησε αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Γκαρσία γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Αραούχο με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 67’ κλείδωσε η νίκη για τον Δικέφαλο. Εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση από τον Άμπραμπατ, κακή αμυντική αντίδραση από τον Ντεντάκη, με τον Τσούμπερ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να ολοκληρώνει τη φάση με πλασέ (2-0).

Ο Αραούχο πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 71’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. «Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε και το κάναμε. Η ΑΕΚ νίκησε, αυτό πρέπει να κάνει πάντα. Κοιτάμε μπροστά, έρχεται κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης μετά το 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα και πρόσθεσε. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μαζική άμυνα, πάντα μετά από αρνητικά αποτελέσματα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά σήμερα τα καταφέραμε».

Ο Αγγελος Ευαγγέλου στο 78’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μοχαμάντι, ενώ κίτρινη έδειξε και στους Λε Ταλέκ, Λισγάρα, Γιακιμόβσκι, Ιωαννίδη.

ΑΕΚ:Τσιντώτας, Μισελέν, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Σβάρνας, Λε Ταλέκ (80’ Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Γκαρσία (72’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (72’ Σάκχοφ), Γέβτιτς (62’ Αμραμπάτ), Αραούχο (72’ Ανσαριφάρντ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης Βιτλής (72’ Παπαγεωργίου), Ρόγκνε, Λισγάρας, Γιακιμόβσκι, Παμλίδης (58’ Γιαννιώτας), Φατιόν, Τσίμπσαχ (58’ Σλίβκα), Τσιλούλης (72’ Μαρτίνες), Σίγκνεβιτς (58’ Ιωαννίδης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter