ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Με δύο γκολ ο Πόνσε την οδήγησε στην κορυφή

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Με δύο γκολ ο Πόνσε την οδήγησε στην κορυφή

Ο Εζεκιέλ Πόνσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά το χατ τρικ σε βάρος του Ατρόμητου, πέτυχε δύο γκολ και κατά του ΟΦΗ, οδηγώντας την ΑΕΚ στη νίκη (3-0) και στην κορυφή.

Η Ενωση ήταν καλύτερη και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ. Ο 27χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 28’ μετά από ασίστ του Τσούμπερ και στο 67’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 54΄, αλλά ο Στάνκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ του Φελίπε, μετά από το γύρισμα του Θοράρινσον.

Στο 92’ δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ για μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Ελίασον, όμως με την παρέμβαση του VAR ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 96’ με σουτ του Φαν Βέερτ.

«Eίμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς και δεύτερον για την απόδοση της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Πόνσε και το γκολ του Φαν Βέερτ: «Είναι η αλήθεια πως δεν πρέπει να υποτιμάμε τους επιθετικούς της ομάδας. Δεν είναι μόνο αυτός, αλλά όλη η ομάδα. Σήμερα χάρηκα πολύ με το γκολ του Τομ. Συμμετείχε δέκα λεπτά και βρήκε το γκολ. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι σε καλή φόρμα».

Ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πήλιο, Μάνταλο, Ριέρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα (74’ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (74’ Ελίασον), Τσούμπερ (74’ Αραούχο), Πόνσε (85’ Φαν Βέερτ).

ΟΦΗ: (Πέπε Μελ) Σωτηρίου, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Γκλάζερ (77’ Μεγιάδο), Γκαγιέγος, Αμπάντα (46’ Ριέρα), Μπάκου (65’ Ντίκο), Μπάκιτς (77’ Αποστολάκης), Φελίπε (73’ Θεοδοσουλάκης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter