ΑΕΛ-Αστέρας 2-1 με λυτρωτή τον Μόρα

ΑΕΛ-Αστέρας 2-1 με λυτρωτή τον Μόρα

Tο πρώτο γκολ του Βαγγέλη Μόρα στην Σούπερ λίγκα ήταν καθοριστικό για την ΑΕΛ, αφού κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης και να φθάσει έτσι σε μια υπερπολύτιμη νίκη με 2-1, που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία της…

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε με γκολ του Καλτσά στο 17’. Οι Τριπολιτσιώτες είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, δεν τις αξιοποίησαν ελέω του γκολκίπερ των γηπεδούχων Κρίστινσον και τελικά το πλήρωσαν.

Οι γηπεδούχοι, που δεν πατούσαν καλά στο πρώτο μέρος, καλοδέχτηκαν το δώρο του διαιτητή Παπαπέτρου ο οποίος έδωσε πέναλτι στο πέσιμο του Κούνιτς μόλις τον… ακούμπησε ο Μουνάφο και ισοφάρισαν 1-1 στο 31’ με την εύστοχη εκτέλεση του Φατιόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν οι φάσεις καθώς κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος. Τελικά η ΑΕΛ ήταν εκείνη που πήρε το πολύτιμο τρίποντο όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζίβκοβιτς, ο Μόρας με κεφαλιά έγραψε το 2-1 (71΄).

Η στιγμή πανηγυρισμού του 47χρονου πρώην διεθνή αμυντικού, συγκίνησε τους πάντες στο γήπεδο. Ο πανηγυρισμός του είχε «αποδέκτη» τον αδικοχαμένο αδερφό του Δημήτρη, που έφυγε από τη ζωή το 2015 νικημένος από την λευχαιμία. Ο Μόρας φίλησε το τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι με το πρόσωπο του αδερφού του και ύψωσε κατόπιν το δάχτυλό του προς τον ουρανό.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον- Γκοΐκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς- Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν – Σικάβκα, Ακόστα (46΄ Σεσέροβιτς), Κούνιτς (71΄ Γιακιμόσκι)

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος) Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Βλάχος (78΄ Αραβίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα- Πασαλίδης, Μπελόκ (74΄ Ρόλε), Μουνάφο, Βαλιέντε- Καλτσάς, Μανιάς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter