Άφωνος ο Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας μετά την αποκάλυψη του Documento για σύμβαση – σκάνδαλο στο Σέιχ Σου

Άφωνος ο Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας μετά την αποκάλυψη του Documento για σύμβαση – σκάνδαλο στο Σέιχ Σου

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που διατύπωσε η εφημερίδα στον Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, αναφορικά με την οσμή σκανδάλου που συνοδεύει την ανάθεση καθαρισμού 3.050 στρεμμάτων στο Σέιχ Σου με τίμημα 500 ευρώ ανά στρέμμα τη στιγμή που για το ίδιο έργο στην ίδια περιοχή το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης εξασφάλισε τιμή μόλις 74 ευρώ ανά στρέμμα.

Ενώ ο κ. Παπαγεωργίου τηρεί σιγή ιχθύος για τη σύμβαση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, οι τομεάρχες Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτης Φάμελλος και Χαρά Καφαντάρη αντίστοιχα, σχολιάζουν σε ανακοίνωσή τους με αφορμή την αποκάλυψη του Documento: «Αυτό τελικά είναι το κράτος Μητσοτάκη: επιτελικό μπάχαλο, αδιαφάνεια, απώλεια δημόσιων πόρων, πρόνοια μόνο για τους ημέτερους!».

Διαβάστε επίσης: Φάμελλος – Καφαντάρη για την αποκάλυψη του Documento: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ένα επιτελικό μπάχαλο αδιαφάνειας»

εφημερίδα επικοινώνησε εκ νέου με το περιβάλλον του γενικού προκειμένου να λάβει επίσημη απάντηση για τα ερωτήματα που έχει προωθήσει και όσα προστέθηκαν από τη δημοσιογραφική έρευνα στο δημοσίευμα της Κυριακής. Αρχικά, η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ο νέος υπουργός, Χρήστος Στυλιανίδης, επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το Σέιχ Σου και με τις «αναλυτικότατες δηλώσεις του» ξεκαθάρισε πως ο κ. Παπαγεωργίου χαίρει της πολιτικής στήριξης και αποδοχής του.

Διαβάστε επίσης: Οσμή σκανδάλου στο Σέιχ Σου – Είναι πολλά τα λεφτά γενικέ…

«Αναφέρθηκε ο υπουργός στο ζήτημα των συμβάσεων που υπογράφτηκαν;» ρωτήσαμε, με την απάντηση να είναι αρνητική. Τονίσαμε δε ότι εμείς αναφερόμαστε στα πεπραγμένα του γενικού το διάστημα που υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ήταν ο Νίκος Χαρδαλιάς, επαναλαμβάνοντας το αίτημα για απάντηση των ερωτημάτων, γεγονός που αποτελεί υποχρέωση του κ. Παπαγεωργίου.

Σε κάθε περίπτωση, η σιγή ασυρμάτου από τον κ. Παπαγεωργίου αποτελεί ήδη μία πρώτη απάντηση.

Οι ερωτήσεις του Documento στη Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter