Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Τι είπε αργότερα στην κατάθεσή του ο αστυνομικός (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Τι είπε αργότερα στην κατάθεσή του ο αστυνομικός (Video)

Έκθετη η ΕΛΑΣ από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» σχετικά με τη γυναικοκτονία μπροστά στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Οι καταθέσεις των αστυνομικών που είχαν υπηρεσία το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, παράλληλα με τα όσα αποκαλύπτονται περί εμπλοκής αστυνομικού -που υπηρετεί στο συγκεκριμένο τμήμα- στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, συνθέτουν το κάδρο των ευθυνών για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΛΑΣ, με ευθύνες που φτάνουν μέχρι την πολιτική ηγεσία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που δέχθηκε την κλήση της 28χρονης, όταν εκείνη βγήκε από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ζητώντας έντρομη τη συνδρομή περιπολικού για να επιστρέψει σπίτι της, με εκείνον να δίνει την εξοργιστική απάντηση ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Μεταξύ άλλων, φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του ότι απάντησε με αυτόν τον τρόπο διότι δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε και πως δεν αισθάνθηκε ότι η Κυριακή βρισκόταν σε κίνδυνο. Παράλληλα, σημείωσε ότι η εν λόγω απάντηση στο θύμα, δόθηκε… εν τη ρύμη του λόγου.

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης» ο σκοπός, επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Στον ανακριτή ο 39χρονος δράστης – Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κυριακή

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ξηλώθηκαν» ακόμη 4 άτομα από το ΑΤ

Άγιοι Ανάργυροι: Και δεύτερη αστυνομικός του ΑΤ εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά

Aγ. Ανάργυροι: Τους έλεγε ότι βλέπει τον δολοφόνο της και η Άμεση Δράση κρατούσε σημειώσεις – Συγκλονίζει το ηχητικό (Video)

Αγ. Ανάργυροι: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό», η εξοργιστική απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη που ζήτησε την προστασία της ΕΛΑΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter