Αγωγές Νίκου Παππά κατά Πρετεντέρη, Ελεύθερου Τύπου και Manifesto

Αγωγές Νίκου Παππά κατά Πρετεντέρη, Ελεύθερου Τύπου και Manifesto

O Νίκος Παππάς ανακοίνωσε ότι προχωρά σε κατάθεση αγωγών κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ που δεν ανασκεύασαν συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του με αφορμή τη δίωξή του στο Ειδικό Δικαστήριο.

Μέσω Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα κατατεθούν αγωγές κατά του Γιάννη Πρετεντέρη, του Ελεύθερου Τύπου και της εφημερίδας «Manifesto», που σε αντίθεση με την Απογευματινή, δεν προχώρησαν σε ανασκευή των γραφομένων τους.

«Είχα πει ότι τα ποσά που αξιώνω δεν είναι εξοντωτικά αλλά είναι πολύ σημαντικά για τις δομές υποστήριξης αναπήρων στις οποίες και θα δοθούν», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε σχετικά: Ειδικό Δικαστήριο: Απαλλακτική η εισήγηση της εισαγγελέως για το Νίκο Παππά – «Κανένα στοιχείο ενοχής»

H ανάρτηση του Νίκου Παππά

«Σήμερα εξουσιοδότησα τους δικηγόρους μου να καταθέσουν αγωγές κατά των εφημερίδων tomanifesto και Ελεύθερος Τύπος, καθώς και κατά του Γιάννη Πρετεντέρη για τα συκοφαντικά και ψευδή δημοσιεύματα εναντίον μου. Όπως προβλέπεται από τον νόμο, δόθηκε επαρκής χρόνος για να επανορθώσουν. Δεν το έκαναν. Είχα πει ότι τα ποσά που αξιώνω δεν είναι εξοντωτικά αλλά είναι πολύ σημαντικά για τις δομές υποστήριξης αναπήρων στις οποίες και θα δοθούν. Στη δικαιοσύνη, λοιπόν. Εκτός αν ανασκευάσουν όπως έκανε η εφημερίδα Απογευματινή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter