Άγονη τετράωρη διαπραγμάτευση Σλούκα – Ολυμπιακού

Άγονη τετράωρη διαπραγμάτευση Σλούκα – Ολυμπιακού

Σε νέο ραντεβού θα κριθεί το μέλλον του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, αφού η τετράωρη διαπραγμάτευση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους αποδείχτηκε άγονη.

«Εποικοδομητική» χαρακτήρισε την πολύωρη συζήτηση ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον μάνατζερ του. «Προφανώς θα ακολουθήσει νέα συνάντηση και θα ενημερωθείτε σχετικά» είπε ο διεθνής μπασκετμπολίστας στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το σημείο τριβής είναι ο ρόλος του Σλούκα στην ομάδα και η διάρκεια του συμβολαίου, αφού στο οικονομικό σκέλος υπάρχει συμφωνία.

Ο Σλούκας έπαιξε στον Ολυμπιακό μεταξύ 2008-15 και ξανά την τελευταία τριετία, αφού μεσολάβησε πενταετής παραμονή του στη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εκ νέου απόκτησή του, ενώ έγιναν κρούσεις και από κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας και της Σερβίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε ήδη τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποφάσισε να μεταπηδήσει στο ΝΒΑ και υπογράψει τριετές συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων ευρώ με τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Νίκολα Μίροτιτς, που αναμένεται να αποδεσμευτεί από τη Μπαρτσελόνα, είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του MVP και πρώτου σκόρερ της φετινής Euroleague.

Στους «ερυθρόλευκους» επέστρεψαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ενώ ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Τόμας Ουόκαπ, Μουσταφά Φαλ, Άλεκ Πίτερς, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter