Άγρια επίθεση ομάδας ανηλίκων σε 16χρονο στον Άγιο Στέφανο

Άγρια επίθεση ομάδας ανηλίκων σε 16χρονο στον Άγιο Στέφανο

Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης από ομάδα πέντε ανηλίκων ηλικίας 14 και 15 ετών επιτέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε 16χρονο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 15χρονου και των γονέων του για παραμέληση ανηλίκου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων νεαρών που έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 15χρονος που συνελήφθη κατηγορείται ότι μαζί με ακόμα τέσσερα ανήλικα άτομα επιτέθηκαν σε 16χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένας 14χρονος βιντεοσκοπούσε το συμβάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία σύλληψη του έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Σε βάρος 4 ανηλίκων (2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του 15χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για –κατά περίπτωση-επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter