Αιδηψός: Στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα στη ταβέρνα

Αιδηψός: Στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα στη ταβέρνα

Στην εισαγγελία Χαλκίδας έφτασε το πρωί της Τρίτης ο 30 χρόνος, που συνελήφθη χθες μετά το ντροπιαστικό περιστατικό με τη γάτα την οποία κλώτσησε σε ταβέρνα της Αιδηψού.

Σύμφωνα με το evima.gr, προσερχόμενος στο κτίριο δεν απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν έχει μετανιώσει που κλώτσησε το γατάκι ρίχνοντας το στη θάλασσα. Τοπικά μέσα έχουν αναφέρει πως η διαδικασία αναζήτησης των υπολοίπων της παρέας συνεχίζεται.

Σημειώνεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Τι λέει ο 30χρονος

Αφού ο 30χρονος ξέσπασε οργισμένος μετά τη δημοσίευση του βίντεο χρησιμοποιώντας ύβρεις, στη συνέχεια και βλέποντας τις διαστάσεις που παίρνει το θέμα ζήτησε συγγνώμη ενώ μίλησε και το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος.

Γνώριμος των Αρχών

Ο 30χρονος πέρασε το βράδυ του στο αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο 30χρονος δεν ήταν εντελώς άγνωστος στις αρχές αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε στη θάλασσα το γατάκι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter