Αίτημα Φάμελλου για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Αίτημα Φάμελλου για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Αίτημα στον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε ο Σωκράτης Φάμελλος προκειμένου να οριστεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση αναφορικά με τις πυρκαγιές και «την ανθεκτικότητα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας έναντι των φυσικών καταστροφών και των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης».

Όπως γνωστοποιήθηκε μετά τη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αίτημα προκειμένου να λογοδοτήσει ο πρωθυπουργός σε σχέση με το εκτεταμένο επιτελικό φιάσκο με τις πυρκαγιές.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καταθέσει αίτημα από τις 24 Ιουλίου προκειμένου να λάβει χώρα συζήτηση που θα αφορά την ανεπαρκή αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ενώ στις 3 Αυγούστου κατατέθηκε και σχετική Ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς, όμως, να απαντηθεί.

Το πρωί της Τετάρτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατέθεσε αντίστοιχο αίτημα στον Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ με χθεσινή του ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημείωσε πως «με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα γίνει συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter