«Ακροδεξιάς κοπής» ο διοργανωτής του Συνεδρίου Γονιμότητας Κ. Πάντος – Μαζί με Λ. Γεωργιάδη και Κ. Πλεύρη

«Ακροδεξιάς κοπής» ο διοργανωτής του Συνεδρίου Γονιμότητας Κ. Πάντος – Μαζί με Λ. Γεωργιάδη και Κ. Πλεύρη

Δεν ξαφνιάζουν οι αποκαλύψεις που επιφυλάσσει το ίδιο το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο ένας εκ των διοργανωτών του ακυρωθέντος πλέον «συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος συμμετείχε το 2017 σε ένα Διεθνές Forum ακροδεξιάς κοπής που διεξήχθη στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο.

Εκεί ανέλυσαν μαζί με τους γνωστούς στο ελληνικό κοινό Λεωνίδα Γεωργιάδη (αδελφό του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη) αλλά και τον ακροδεξιό Κωνσταντίνο Πλεύρη (πατέρα του Θάνου Πλεύρη)  για «την μοναδικότητα της Ελληνικής Γλώσσας».

Κατόπιν αυτών όλοι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, αλλά και η ίδια η προεδρία της Δημοκρατίας εμφανίζονται παντελώς εκτεθειμένοι.

Διαβάζουμε στην τότε ανακοίνωση του Forum:

«Το Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, συνεπικουρούμενο από την Διεθνή Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, ένα μεγάλο αριθμό Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και προσωπικοτήτων εγνωσμένου, διεθνούς κύρους, θα υποβάλλει τα αποτελέσματα του Συνεδρίου με «ΑΙΤΗΜΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ» στον ΟΗΕ και την UNESCO, για προώθηση και αναγνώριση της Ελληνικής γλώσσας ως «δεύτερης γλώσσας» σε κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Αμερικής, της Ρωσίας και του κόσμου με, πρώτη γλώσσα, την εθνική γλώσσα του  κάθε κράτους.

Το αίτημα θα περιλαμβάνει τις Επιστημονικές τοποθετήσεις ότι :

«Η Ελληνική γλώσσα, πρέπει σε κάθε κράτος να γίνει γνωστή, ως γλώσσα των Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιστημών και της Τεχνολογίας και να ακολουθήσει η Αγγλική γλώσσα, ως γλώσσα του Διεθνούς Εμπορίου».

Σε κάθε περίπτωση, η «κοινή Ελληνική Γλώσσα» προορίζεται για “ομιλούσα” στη χρήση των Η/υπολογιστών. Αυτό πιστοποιεί και επιτάσσει την ένταξή της, ως δεύτερης γλώσσας, στα σχολεία του κόσμου.»

Ακολουθούν και οι τρεις ανακοινώσεις των συμμετοχών τους:

Και το όνομα του Κωνσταντίνου Πάντου όπως αναφέρεται ως συνδιοργανωτής του Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας:

 

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter