Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και στην οικογένεια του Μιχάλη»

Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και στην οικογένεια του Μιχάλη»

Την ανάγκη να στείλει μήνυμα για ψυχραιμία όλων στη ρεβάνς με τη Ντιναμό εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη.

«Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη σημερινή εμφάνιση και νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη. Θέλω να αναφερθώ για το πως μας συμπεριφέρθηκε εδώ ο κόσμος, το κλαμπ της Ντιναμό, ο κόσμος στο ξενοδοχείο και η αστυνομία. Όλοι μας φέρθηκαν πολύ καλά. Δεν μπορούν να πληρώνουν όλοι για τις πράξεις ενός ή δυο ανθρώπων. Όλοι θέλουμε ειρήνη. Θέλουμε ο κόσμος μας όπως μας στήριξε πέρυσι, να μας στηρίξει με τον ίδιο τρόπο και το Σάββατο. Πάντα μας έδινε αυτή την έξτρα ώθηση. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα όπως ήρθαμε και το ματς του Σαββάτου να γίνει με παρόμοιες συνθήκες όπως το αποψινό».

Όσο για το παιχνίδι τόνισε:

«Αρχικά το πρώτο ημίχρονο οι γραμμές μας βρίσκονταν μακριά από τα μαρκαρίσματα του αντιπάλου. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα μπορεί να σου κάνει ζημιά αν της αφήσεις χώρους. Για εμάς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ντιναμό μπήκε καλύτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ρισκάρουμε, γνωρίζοντας ότι η Ντιναμό μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ στην έδρα της. Θεωρώ πως ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter