Αν διαφωνείς με τον Άδωνη είσαι… εχθρός της Ελλάδας

Αν διαφωνείς με τον Άδωνη είσαι… εχθρός της Ελλάδας

Έτοιμος για ακόμη μια φορά να ξιφουλκίσει εναντίον όσων «μισούν την Ελλάδα», δηλαδή εναντίον όποιου ασκεί στοιχειώδη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμφανίζεται μέσω Twitter ο «αδιευκρίνιστος» υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, σε μια (ακόμη) ευθεία επίθεση εναντίον του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου.

Αφορμή, tweet του Ιάσονα Αποστολόπουλου σχετικά με τις υποτιθέμενες «σκευωρίες» κατά της κυβέρνησης, από το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και τη δίκη Λιγνάδη έως το σκάνδαλο Novartis και τις επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.

«Πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος που οι πολιτικές μου επιλογές με έχουν οδηγήσει τόσο ξεκάθαρα στο να είμαι πολιτικός αντίπαλος αυτού του ανθρώπου που τόσο μισεί την Ελλάδα», σχολιάζει ο Άδωνης Γεωργιάδης και συμπληρώνει: «Οι μάσκες έχουν πέσει και όλοι θα κληθούν να διαλέξουν πλευρά».

Δεν μπορεί κανείς να διερωτηθεί κατόπιν όλων των παραπάνω: Όποιος αγαπάει πολύ την Ελλάδα -όπως κομπάζει ο ίδιος ο Άδωνης πως κάνει- χαίρεται με τους θανάτους 5χρονων παιδιών στον Έβρο, την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων και την αποφυλάκιση βιαστών ανηλίκων;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter