Αναγκαστική… οπισθοχώρηση και παραδοχή Άδωνη: Δεν υπάρχει «σκευωρία» Novartis (Video)

Αναγκαστική… οπισθοχώρηση και παραδοχή Άδωνη: Δεν υπάρχει «σκευωρία» Novartis (Video)

Σε αναγκαστική «κυβίστηση», για ακόμα μία φορά, υποχρεώθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά το βούλευμα του που εξέδωσε το δικαστικό συµβούλιο αναφορικά µε το σκάνδαλο Novartis που απαλλάχθηκαν οµόφωνα από όλες τις κατηγορίες τόσο ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης όσο και όλοι οι υπόλοιποι δηµοσιογράφοι εναντίον των οποίων είχαν ασκηθεί οι διώξεις της ντροπής.

Εν προκειμένω, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action24 το βράδυ της Δευτέρας, ο υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος είχε κατηγορήσει και εκφραστεί ανοιχτά κατά της ερευνητικής δημοσιογραφίας και του Κώστα Βαξεβάνη από κάθε τηλεοπτικό «παράθυρο», επιχειρώντας να εκδικηθεί όσους αποκάλυψαν την αλήθεια, έσπευσε να «μαζέψει» τα… ασυμμάζευτα. Έτσι, αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως δεν υπάρχει «σκευωρία» Novartis, καταρρίπτοντας αφήγημα της κυβέρνησης… Ωστόσο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που κατηγόρησε.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, αναφορικά με τις απαλλαγές των δημοσιογράφων από τις κατηγορίες, εάν «Θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη» ο Άδωνης Γεωργιάδης απάντησε: «Ως προς τη σκευωρία ασφαλώς. Αποσύρονται αφού απεφάνθη η Δικαιοσύνη. Για οποιονδήποτε κατηγορήθηκε για σκευωρία, για εμένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι. Δε χρειάζεται να ζητήσω συγγνώμη. Αποσύρονται όλα. Έληξε».

Με λίγα λόγια, ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παραδεχόμενος πως δεν υπάρχει σκευωριά καταρρίπτοντας το ίδιο το αφήγημα της κυβέρνησης, παραδέχεται πως έλεγε ψέματα τόσα χρόνια για να καλύψει το σκάνδαλο και να εκδικηθεί τους δημοσιογράφους που το αποκάλυψαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter