Αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ μετά τα fake news ότι… πέθανε ο Κάρολος

Αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ μετά τα fake news ότι… πέθανε ο Κάρολος

Νέα αναστάτωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αυτή τη φορά για τον Κάρολο, έπειτα από δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ τα οποία ανέφεραν ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή.

Χρειάστηκε ακόμη και η κινητοποίηση της βρετανικής πρεσβείας στη Μόσχα, που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι «ο βασιλιάς Κάρολος ο Γ’ είναι ζωντανός».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν ρωσικό δίκτυο ανέφεραν σε ρεπορτάζ τους ότι ο Κάρολος απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών λόγω επιπλοκών που αναπτύχθηκαν από τον καρκίνο.

Μάλιστα, φέρεται να συνόδευαν το «ρεπορτάζ» με μία fake ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά για να κατέβουν οι εν λόγω κοινοποιήσεις στα social media λόγω μαζικών αναφορών.

«Οι αναφορές περί θανάτου του Καρόλου είναι fake news», ήταν η οργισμένη αντίδραση της βρετανικής πρεσβείας στη Μόσχα. Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκε και η πρεσβεία των Βρετανών στο Κίεβο.

Η αναστάτωση σχετικά με τα fake ρεπορτάζ για την υγεία του Καρόλου έρχονται να προστεθούν στο όργιο φημών που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα σχετικά με μία άλλη ένοικο του Μπάκιγχαμ, την Κέιτ Μίντλετον, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της αλλά και του γάμου της με τον Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο από την επανεμφάνισή της Κέιτ Μίντλετον – «Φαινόταν χαρούμενη»

Σε μπελάδες ο Τραμπ – Πιθανή η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων για τα πρόστιμα 454 εκατ. δολαρίων

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Υπέκλεψαν και προσωπικά δεδομένα – Υπότροπη η κυβέρνηση

Ο Μητσοτάκης… Φαραώ

Γάζα: Εκκλήσεις από την ΕΕ στο Ισραήλ για άνοιγμα δρόμων ανθρωπιστικής βοήθειας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter