Αντιπολεμική διαδήλωση το Σάββατο στις 6μμ στα Προπύλαια

Αντιπολεμική διαδήλωση το Σάββατο στις 6μμ στα Προπύλαια

Σε αντιπολεμική αντιμπεριαλιστική διαδήλωση καλούν σήμερα Σάββατο στις 6μμ στα Προπύλαια οργανώσεις της Αριστεράς και αντιπολεμικές κινήσεις.

«Δεν θα πεθαίνουν οι λαοί για των αφεντάδων το φαΐ« και «Ειρήνη, Φιλία, Αλληλεγγύη!» είναι μερικά από τα συνθήματα των διοργανωτών, που απαιτούν:

▸Όχι στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία,

▸ Καμιά ελληνική εμπλοκή στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

▸ Αγώνας για την ειρήνη των λαών στη νέα εποχή των καπιταλιστικών πολεμικών αναμετρήσεων

Αντιπολεμικές διαδηλώσεις από ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

Την Παρασκευή τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ έκαναν με ανακοινώσεις τους ξεχωριστά καλέσματα σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις έξω από τη ρωσική πρεσβεία, με αφορμή τη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

«Κάλεσμα υπέρ της ειρήνης» και κατά του πολέμου έκανε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο τόνισε: Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα τις πολεμικές επιχειρήσεις που από το πρωί της Πέμπτης διεξάγει η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία, που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της χώρας.

Η ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσει κάθε διπλωματικό μέσο για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και να επανέλθουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Παράλληλα, πρέπει κάθε μέριμνα να ληφθεί για στήριξη της Ελληνικής Κοινότητας και των Ελλήνων πολιτών που διαμένουν στην Ουκρανία.
Όχι στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην ειρήνη, καμιά εμπλοκή της χώρας σε επιχειρήσεις

Με σύνθημα «Συναγερμός! Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!», η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η ΟΠ Αττικής της KNE διοργάνωσαν χθες  Παρασκευή 25 Φλεβάρη, συγκέντρωση στην ρωσική πρεσβεία και κατόπιν πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Το παρόν στην πορεία έδωσε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter