Αντώναρος για Μητσοτάκη: Γκρίζο το προφίλ του διεθνώς – Δεν αλλάζει με κραυγές και παραπληροφόρηση

Αντώναρος για Μητσοτάκη: Γκρίζο το προφίλ του διεθνώς – Δεν αλλάζει με κραυγές και παραπληροφόρηση

Γκρίζο χαρακτηρίζει το διεθνές προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος, αφήνοντας αιχμές για «δημοσιογραφικά καρακόλια κι οι εντολείς τους στο Μαξίμου», τονίζοντας πως το προφίλ του Πρωθυπουργού δεν «αλλάζει με κραυγές και παραπληροφόρηση στο εσωτερικό της χώρας».

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε στην επιτροπή PEGA και την επίσκεψη της στην Ελλάδα με σκοπό να δει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τους μάρτυρες τους οποίους απέκλεισε η Νέα Δημοκρατία από την εξεταστική για το σκάνδαλο υποκλοπών.

«Ομόφωνα αποφάσισε η επιτροπή PEGA του ΕΚ να έρθει Ελλάδα ( και την Κυπρο) για διερεύνηση των παρακολουθήσεων με πρόθεση να εξετάσει από Μητσοτάκη μεχρι όλους τους μάρτυρες που ΔΕΝ τόλμησε να κάλεσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής της οποίας τη λειτουργία “ολοκλήρωσε” άρον-άρον η κυβερνητική πλειοψηφία» ανέφερε ο Ευάγγελος Αντώναρος και σημείωσε με νόημα πως «αντί κάποιοι να αναδείξουν την είδηση “ενοχλούνται” για…την (παράτυπη έστω!) διαρροή. Λες κι αυτό είναι το θέμα., η τήρηση των τύπων και του πολιτικού σαβουάρ-βίβρ».

«Κι επειδή υπάρχει πλήρες σχέδιο-πρόγραμματος της επίσκεψης και των ακροάσεων που επιθυμεί η επιτροπή, ας μην προσποιούνται κάποιοι ότι όλα αυτά είναι απλά στο στάδιο του …σχεδιασμού. Τα δημοσιογραφικα καρακόλια κι οι εντολείς τους στο Μαξίμου δεν θέλουν να καταλάβουν πόσο γκρίζο έχει γίνει το διεθνές προφίλ του Μητς. Φυσικά δεν αλλάζει με κραυγές και παραπληροφόρηση στο εσωτερικό της χώρας» καταλήγει ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ομόφωνα αποφάσισε η επιτροπή PEGA του ΕΚ να έρθει Ελλάδα ( και την Κυπρο) για διερεύνηση των παρακολουθήσεων με πρόθεση να εξετάσει από Μητσοτάκη μεχρι όλους τους μάρτυρες που ΔΕΝ τόλμησε να κάλεσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής της οποίας τη λειτουργία “ολοκλήρωσε” άρον-άρον η κυβερνητική πλειοψηφία. Κι αντί κάποιοι να αναδέιξουν την είδηση “ενοχλουνται” για…την (παράτυπη έστω!) διαρροη. Λες κι αυτό είναι το θέμα., η τήρηση των τύπων και του πολιτικού σαβουάρ-βίβρ. Αλητείες.
Promote

Κι επειδή υπάρχει πλήρες σχέδιο-πρόγραμματος της επίσκεψης και των ακροάσεων που επιθυμεί η επιτροπή, ας μην προσποιούνται κάποιοι ότι όλα αυτά είναι απλά στο στάδιο του …σχεδιασμού. Τα δημοσιογραφικα καρακόλια κι οι εντολείς τους στο Μαξίμου δεν θέλουν να καταλάβουν πόσο γκρίζο έχει γίνει το διεθνές προφίλ του Μητς. Φυσικά δεν αλλάζει με κραυγές και παραπληροφόρηση στο εσωτερικό της χώρας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter