Αντώναρος: Πρώτα να «καθαρίσουν» οι εκλογικοί κατάλογοι και μετά η επιστολική ψήφος (Audio)

Αντώναρος: Πρώτα να «καθαρίσουν» οι εκλογικοί κατάλογοι και μετά η επιστολική ψήφος (Audio)

Την άποψη ότι πρέπει πρώτα να καθαρίσουν οι εκλογικοί κατάλογοι από τους οποίους δεν έχουν αφαιρεθεί οι νεκροί, προτού εισαχθεί η επιστολική ψήφος εκφράζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter).

Όπως αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή το πρόβλημα θα οξυνθεί με την επιστολική ψήφο που φέρνει η κυβέρνηση. Σημειώνει πως θα μπορούσε να είναι πηγή μεγάλης ανωμαλίας και επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος.  Κάτι το οποίο επεσήμανε στο ραδιοσταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (ηχητικό στο τέλος του άρθρου στο 02:10:00)

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που διεξάγει εκλογές με καταλόγους από τους οποίους δεν έχουν αφαιρεθεί — όπως αυτονόητα επιβάλλεται — οι πεθαμένοι. Το πρόβλημα οξύνεται με την καθολική εισαγωγή της επιστολικής ψήφου που εισάγει αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Είναι δυνητικά πηγή μεγάλης ανωμαλίας και επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος. Το λέω εδώ και καιρό: Η επιστολική ψήφος — επιβεβλημένη στην εποχή μας– πρέπει να ψηφιστεί αφού συμφωνηθούν ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ δικλείδες ασφαλείας. Η κυριωτερη είναι η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων για την οποία δεν λαμβάνει ξεκάθαρη δέσμευση μέχρι στιγμής η κυβέρνηση. Κάτι αδιαπραγμάτευτο στην εποχή της ψηφιακής διακυβέρνησης για την οποία κοκκορευεται. Αυτό τόνισα μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή μου προ ολίγου ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter